Tuinaanleg


Wanneer u woont om te leven is het niet ondenkbaar dat u ook uw tuin tot leven wilt laten komen. Belangrijk is dat u kiest voor een tuin die aansluit bij uw wensen en zorgt dat deze OP PROFESSIONELE WIJZE AANGELEGD wordt.

De juiste stap zet u samen met GAKO Hoveniers.

STAP 1: Persoonlijke conversatie een adviseur.

STAP 2: Het ontwerptraject en een gedetailleerde offerte.

STAP 3: De bestaande tuin leeghalen, waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met het gebruik van bestaande beplanting en materialen.

STAP 4: De contouren van het tuinontwerp ontvouwen, waarbij wij desgewenst hoogteverschillen aanbrengen.

STAP 5: De zogenaamde ‘dode materialen’ aanbrengen, zoals een schutting, muur, kei, waterelement of metstelwerk.

STAP 6: De beplanting van struiken en/of bomen en eventuele de aanleg van een gazon. Het geheel wordt afgewerkt met (perk)plantjes en bodembedekkers, waardoor de juiste fleurige sfeer wordt gecreëerd.

STAP 7: Nu kunt u grenzeloos genieten van de tuin.

Heeft u nog vragen en wilt u graag een vrijblijvende afspraak met ons maken? Wij houden graag persoonlijk contact met u. Hiervoor kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer en via het contactformulier op deze website.

Tuinaanleg voorbeelden

Het verlengstuk van een woning is de tuin. Een tuin kan praktische voordelen bieden bij de inrichting, om extra ruimte en mogelijkheden te creëren. GAKO Hoveniers biedt voor de TUINAANLEG, VOORBEELDEN DIE U KUNNEN HELPEN OM DE JUISTE TUIN TE KIEZEN. Bekijk de tuinaanleg voorbeelden!

Overzicht tuinaanleg prijzen

De kosten voor tuinen aanleggen kunnen enorm variëren. De TARIEVEN VOOR HET AANLEGGEN VAN TUINEN zijn onder andere afhankelijk van de grootte, beplanting, elementen, bereikbaarheid, bestrating en complexiteit van het tuinontwerp. Bekijk de tuinaanleg prijzen!