Diensten

Tuinen ontwerpen, tuinen aanleggen, groenvoorziening en onderhoud- en renovatie van uw tuin


GAKO Hoveniers is dé hovenier in de regio Utrecht

U kunt bij ons terecht voor tuinen ontwerpen, tuinen aanleggen, groenvoorziening en onderhoud- en renovatie van uw tuin.

BIJ GAKO

Vakbekwame mensen

GAKO is integer en betrouwbaar. Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie. Dit lukt alleen als je goed werk levert en scherpe tarieven hanteert. Uw tuin wordt up-to-date aangelegd, veranderd of onderhoud en door vakbekwame mensen.

Optimaal resultaat

Moderne technieken, de juiste materialen, enthousiaste medewerkers en vakkennis staan garant voor een optimaal resultaat. Binnen ieder budget voeren wij verbeteringen door aan uw tuin. Efficiënt werken is hierbij ons credo!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij goed opgeleid personeel waarborgen wij de kwaliteit van ons werk. De belangrijkste kernwaarden zijn: persoonlijk, professioneel en doelgericht.

Garantie

GAKO is VCA- en ISO-gecertificeerd. U kunt dus vertrouwen op goede service en garantie. Bij ons geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Lees meer over garantie!

Groenkeur BRL

Groenkeur BRL groenvoorziening is bedoeld ter bevordering van vakmanschap en professionaliteit in de groene sector. Het keurmerk mag alleen worden gevoerd door gecertificeerde ondernemers. Om het certificaat te behalen, heeft GAKO voldaan aan de beoordelingsrichtlijnen van Stichting Groenkeur. Wij worden jaarlijks door de stichting getoetst, zodat de kwaliteitsnormen van het keurmerk gewaarborgd blijven.

Groenkeur BRL staat als kwaliteitslabel voor kennis, vakmanschap en professie. Groenkeur schept duidelijkheid, biedt zekerheid en toont respect voor groen.